Mindfulness op maat

Voor iedereen die liever individueel mindfulness en compassie vaardigheden wil leren. Wij hebben de mogelijkheid om mindfulness thuis of online aan te bieden als coaching of (deel) training. Ook als je gebonden bent aan huis of liever niet kiest voor een groep, dan is dit een mooie optie. Via een intake gesprek verkennen we samen wat je hulpvraag is en hoe mindfulness en compassie in je dagelijkse leven je kan ondersteunen. We kijken naar je prioriteiten, wat nu nodig is en welke klachten op de voorgrond zijn.

We begeleiden jou in het toepassen van de oefeningen door je dag heen, zowel op gewone als op stressvolle momenten. Jij volgt een eigen proces van onderzoek naar wat jij nodig hebt in deze fase van je leven en hoe jij opnieuw als eigen baas over je gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties kan je leven leiden. Jij krijgt uiteindelijk inzicht in de werking van je automatische reacties en gewoonten zodat je die kan bewust stoppen, veranderen of loslaten. En zo met meer gemak, stabiel en verankerd je leven kunt voortzetten.

Data en tijden

Kosten en locatie

Aanmelden

 • Soms gaat de groepstraining niet door en kan je dit kiezen.

  Ook als je wilt dat de sessies persoonlijker zijn afgestemd én flexibele trainingsdagen: neem dan contact op voor de mogelijkheden

  Ook meer informatie ook op https://praktijkdoenenzijn.nl

 • Mindfit training voor jongeren, 6 sessies, gebaseerd op ACT

  Op 6 woensdagen van 31 januari-13 maart van 16:00-17:30 uur (m.u.v. 21 februari)

  Verdere informatie op https://praktijkdoenenzijn.nl/trainingen/

 • Mindfit training voor volwassenen, 6 sessies, gebaseerd op ACT

  De training zal gegeven worden op vrijdagochtend van 9.30-11.00 uur. Data: 19-1, 26-1, 2-2, 9-2, 16-2 en de 6e sessie is op 12-4.

 • Individuele mogelijkheden voor ACT therapie of coaching

  Meer informatie op https://praktijkdoenenzijn.nl

Wanneer je geïnteresseerd bent in het mindfulness aanbod, dan kan je dit aangeven per mail: info@mindfulness-barendrecht.nl of bel naar Gisela (06-15518450).